Gluteeniton omenapiirakka
Taikina
- 100 g voita
- yksi dl kookossokeria
- yksi kananmuna
- yksi ja puoli dl perunajauhoja
- yksi dl mantelijauhetta
- kanelia
- kardemummaa
Päälle
- omenoita ja
- kaksi kananmunaa
- kaksi dl turkkilaista jogurttia
- yksi dl kookossokeria
- kanelia
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja kookossokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen. Lisää kuivat ainekset. Laita uuniin 175 asteeseen viideksi minuutiksi ja ota ulos. Asettele ompot haluamallasi taiteellisella visiolla esipaistetun pohjan päälle, ripottele päälle kanelia. Vatkaa keskenään kananmunat, jukra ja sokru. Kaada seos teoksen kruunuksi ja paista uunissa vielä noin 20 minuuttia. Uuniajat ovat täysin ohjeellisia, sillä meidän uuni toimii mielestäni tavallista tehokkaammin.
Asian vierestä vielä sananen. Vietin tänään lounaan joogasalissa. Sinne saliin jäi kipeä selkä, stressi ja harmistus. Toisinaan hölmönä hetkenä harmittelen, että miksi löysin joogan vasta muutama vuosi sitten, enkä vaikka 10. Viisas minä tosin tietää, että joogamatkani aika oli vasta nyt, kun olen siihen valmis.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti