maanantai 8. heinäkuuta 2013

Bruschettat eilisen aarteista

Loma on alkanut. Yritetään ottaa iisisti. Ei vielä tiedetä yhtään, mitä tehdään, vai tehdäänkö mitään erityistä. Ollaan kolmen päivän sisällä käyty Turussa, Skidit -festareilla ja uimassa, joten ihan paikoillaan ei olla maltettu olla, vaikka itse olen kesäflunssassa. Tänään kokki taikoi kello viiden ateriaksi (oltiin vielä täynnä lounaasta, joten tämä toimi keveänä masuntäyttäjänä) bruschettoja eilisen grillauksen jämistä.


Lomabruschettat

  •  puolikas leipä toissapäivältä 
  •  yksi valkosipulin kynsi mafiastailiin leikattuna 
  • yksi tuore tomaatti 
  • grillattuja kasviksia (meillä oli puolikas paprika, pari viipaletta kesäkurpitsaa ja yksi iso herkkusieni)
  • suolaa 
  • mustapippuria 
  • loraus tabascoa 
  • loraus valkoista balsamicoa. 

Leipä leikataan siivuiksi ja grillataan. Valkosipuli leikataan ohuempaakin ohuiksi siivuiksi. Muut grillatut kasvikset pilkotaan tomaatin kanssa pieniksi kuutioiksi. Valkosipulin ja kasviskuutioiden sekaan lisätään mausteet sekä mainitut loraukset ja sekoitetaan varovasti. Asetellaan grillattujen leipien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti