tiistai 23. heinäkuuta 2013

Banaanimustikkajäätelö

Tämän helpommaksi ei "jäätelön" valmistaminen kotioloissa mene. Pakastettuja banaaneja ja jotain marjoja kaveriksi. Monitoimisurruttimeen hetkeksi ja voila, saat kermaista ja ah-niin-terveellistä jäätelöä. Banaanin pakastamisen kikkasin kirpputorilta hankkimastani raakaruokaopuksesta, hyvin sijoitettu 50 senttiä. Seuraavaksi otan työn alle kirjasta Kalifornialaisen limettipiiraan. Kahvitteluvieraat, jotka haluatte tsufeenne kanssa jotain terveellistä ja kokeellista pähkinämössöistä juttua, ilmoittautukaa!

Banaanimustikkajäätelö
  • kolme pakastettua banaania ( älä ole kuten minä eli hölmö ja pakasta banaaneita kuorineen päivineen vaan leikkaa banselmit ensin palasiksi ja laita sitten vasta kylmään. Tsiisus olen pönttö.)
  • 100 g pakastettuja mustikoita
  • hunajaa makeutukseksi.

Laita ainekset monitoimilaitteeseen tai surruta sauvasekoittimella sileäksi. Mausta hunajalla ja tarjoile heti.


Pinkistä rakkaudella asetellusta aluspaperista huolimatta jätski näyttää vähän mustikkaiselta pökäleeltä. Älä anna sen kuitenkaan hämätä, vaan tee tätä alati jätsijätsiä vaativalle jälkeläisellesi ja vanhoihin farkkuihin tahtovalle takapuolellesi. Te molemmat tykkäätte, vakuutan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti