Lapseni tämänhetkinen suosikkikeitto olkaa hyvät. Mennään pidemmittä
puheitta suoraan ohjeeseen. Tämä ihanuus ei tarvitse alkusaattelua.
![]() |
- yksi myskikurpitsa
- yksi bataatti
- yksi sipuli
- suolaa
- pippuria
- oliiviöljyä
- voita
- kasvisliemi
- kermaa
Jaa myskikurpitsa neljään osaan ja mausta suolalla,
pippurilla ja oliiviöljyllä. Laita uuniin 30 minuutiksi 190 asteeseen (tämä
ohje meidän kiertoilmakaverilla annosteltuna). Paloittele bataatti ja sipuli,
lisää suolaa ja laita kattilaan reilu pala voita kaveriksi ja hämmentele hetki.
Lisää vettä niin että vihannekset peittyvät ja laita mukaan kasvisliemi. Kun
vihannekset ovat kypsiä, lisää mukaan uunin kautta käyneiden
myskikurpitsalohkojen liha. Suristele sauvasekoittimella sileäksi ja lisää
vielä kermaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Tuosta myskikurpitsasta jää semmonen hassu mausteinen tunne
kurkkuun. Tai sitten olen vain allerginen ja mun kurkunpää ilmoittelee
sulkeutuvansa. Ihan sama kumpi, syön silti ja kaksi lautasellista kiitos.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti