lauantai 11. toukokuuta 2013

Ensimmäinen kesäinen brunssi hipsuissa

Kun kaikki tuo vähän jotain, niin kenenkään ei tarvitse huhkia olan takaa. Tämä konsepti toimii, kun pyytää ystäviä kylään lauantaina klo 11. Aamulla ehdittiin lapsen kanssa käydä kaupassa, tehdä ja koristella kuppikakkuja (jotka tein Hummingbird Bakeryn useasti käytössä olleen kirjan ohjeiden mukaisesti), ihmetellä paloautoa ja huhuilla pihalla naapurinpojan perään.


Ensimmäisten vieraiden saapuessa oli kahvi valmiina tippumaan ja voileipäkakku kuorrutettu. En tiedä voiko tuota meidän istuntoa ruokapöydän ääressä kutsua brunssiksi, mutta kutsuttiin silti. Menu sisälsi feta-broccoli-paprikapiirakkaa, sitä aiemmin koristeltua voileipäkakkua, vuohenjuustomansikkasalaattia, tomaattimozzarellasalaattia ( kääk, mitä nimihirviöitä), kuppikakkuja, hyvin kostutettua unelmatorttua, upealla taidokkuudella leikattua ananasta ja viinirypäleitä. Negatiivista palautetta sain kardemummakahvin puutteesta, unohdin spaissata kaksi ensimmäistä pannullista ja kolmatta ei enää jaksettu kunnolla juoda.


Tänään oli ensimmäinen oikealta tuntuva kesäpäivä. Lapsi ilakoi ulkona ilman vaippaa ja ilmoitti pissahädästään,  toki vasta kun hätä oli jo ohitse. Ei haittaa mitään, kotiin voi juosta alaosattomissa (jos on iältään kaksi vuotta ja reilun puolikkaan, on kyseinen keissi ok).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti