maanantai 8. syyskuuta 2014

Lounassalaattia

Tultiin eilen maalta, jossa saatiin olla osallisina rapujuhlissa. Jouduin poistumaan juhlista ennen kymmentä, mutta toisaalta sain poistua sieltä ihanan pienen miehen kanssa käsistä pitäen. Lapsi osallistui rapujuhliin ensimmäisen kerran puhuvana ja juhlahumusta nauttivana olentona: naurua riitti aika paljon aikuisten snapsilauluille ja ihailevia katseita isompien lasten jutuille. Parhaat bileet vähään aikaan, meidän molempien mielestä!

Sunnuntaina meitä odotti kotona mielestäni tyhjät ruokakaapit, joka lähemmän tarkastelun jälkeen osoittautui vääräksi hypoteesiksi. Lapsi sai munakasta ja me isommat syötiin saldea. Toinen meistä oli tosin rapujuhlien jälkeisissä tunnelmissa ja olisi varmaan toivonut enemmän hampurilaisia ja ranuja. Sori, kvinoaa pöytään, sillä allekirjoittaneella ei ollut darraa.


Lounassalaatti

  • kaksi kypsää tomaattia
  • pieni puolikas punasipuli
  • kaksi avokaadoa
  • yksi mango
  • noin puolitoista desilitraa keitettyä kvinoaa
  • halloumijuusto
  • paahdettuja manteleita
  • mustapippuria
  • (sormisuolaa, vähän oli pakko, kun  se on niin hyvää).


Keitä kvinoa ohjeen mukaisesti. Paahda mantelit kuivalla pannulla. Pilko vihannekset ja mango. Paista halloumi. Yhdistä kaikki ainekset ja mausta mustapippurilla.

Ainiin, sokeritonta elämää, sikäli kun se on mahdollista on takana nyt kolme viikkoa ja himo valkoista paholaista kohtaan on taittunut. Kerron vinkkini operaatioon ja tunnelmat projektiin liittyen, jahka 30 päivää on kirjattu ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti