lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ylijäämäpastaa ja pähkinöitä

Pitsasta ylijääneen tomaattikastikkeen kokki käytti seuraavan päivän ruoassa hyväkseen. Kello viisi istuimme ruokapöytään ja saimme lapsen kanssa eteemme tomaattikatkarapupasta-annoksen. Aikuisten annos oli kruunattu rucolalla ja korianterilla. Lapsen muumilautasen päältä löytyi annos pöydän päässä istuvan lempparia eli parmesanjuustoa. Jälkiruoaksi ei pyynnöistä huolimatta tullut kalapuikkoa (oletamme että toiveissa oli kuitenkin jäätelöpuikko) vaan herkkuina myytiin cashew-pähkinöitä rusinoiden kera. Vastaanotto oli nuiva, ei ne mitään kalapuikkoja ole hyvät ihmiset.



Pastana oli Pastafactoryn tuorepastaa, joka keitettiin ja laitettiin valumaan, jona aikana kuumennettiin eiliseltä ylijäänyt tomaattikastike. Kuumaan kastikkeeseen laitettiin sekaan laitettiin puolitoista kourallista katkarapuja, jonka jälkeen kastike oli valmis. Pasta lautaselle, kastike, rucolakorianteriseos ja parmesan päälle, valmis!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti